Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate the blog

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Και ένα βάζο

Να και ένα διακοσμητικό βάζο. Πεύκο πάλι.

        

Κολωνάκια

Μια παλιά - παλιά ζυγαριά, από αυτές που είχαν δράμια. Deluxe κατασκευή από τοπικό σιδηρουργείο πριν τουλάχιστον 40 χρόνια. Είχαν σπάσει κάποια κολωνάκια  και θέλησα να τα αντικαταστήσω.

Το μαύρο είναι το παλιό.

Μπουκάλι

Αυτό πήγαινε για βάζο. Καθώς τελείωνε όμως έκανα έναν λάθος χειρισμό του φάλτσου και έφυγε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι. Σκέφτηκα να φτιάξω καμιά σβούρα να μην πάει χαμένο το ξύλο αλλά στο δρόμο εμφανίστηκε κάτι σαν μπουκαλάκι με πώμα. Τελικά το ξύλο έβγαλε εκείνο που ήθελε...


Σβούρες!!!

Δύο σβούρες από πεύκο. Καθώς τορνίριζα την πρώτη το ξύλο έφυγε από το τσοκ και σβιιιιν, σβουρίστηκε στη μύτη μου. Καλή επένδυση λοιπόν η μάσκα - κράνος - αναπνευστήρας που πήρα!!!

Πάντως η πρώτη σβούρα σβουρίζει καλύτερα!!!




Μασάζ πέλματος!!!

Ένα πολύ ωραίο πραγματάκι από πεύκο για μασάζ πέλματος. Μου φάνηκε απλό σχέδιο και εύκολο και είπα να ξεκινήσω από αυτό. Έφτιαξα 4!!! Κάνει καλή δουλειά!!!

Μετά από 10 μέρες με τον ξυλότορνο.

Πέρασαν κιόλας 10 μέρες  από τότε που πήρα τον ξυλότορνο. Τι μικρόβιο κι αυτό...

Αυτήν την εποχή του χρόνου έχω λιγότερο ελεύθερο χρόνο λόγω δουλειάς αλλά πρόλαβα κι έφτιαξα λίγα πραγματάκια. Ακολουθούν...

Μια ξυλόγλυπτη πεταλούδα για τον φίλο Γιώργο.

Γιώργο ελπίζω να σου αρέσει.

Καμιά προτίμηση σε χρώμα βερνικιού;




Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ξυλότορνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήρα ξυλότορνο!!!! Μαθαίνω σιγά-σιγά από βιβλία και βίντεο. Είμαι κατενθουσιασμένος. Σε λίγες μέρες θα βάλω φωτογραφίες!!!

(Θα χάσω τα μυαλά μου....)